Instagram

Korona a menyasszonynak

Korona a menyasszonynak

Korona a menyasszonynak

A menyasszony koronája minden esküvő vagy leánybúcsú fontos része. Nemcsak a nagy napra való felkészülés, hanem egy ilyen esemény során elengedhetetlen felismerő jel is. Áruházunkban többféle típusban és lehetséges alternatívákkal találhat ilyen kiegészítőt, ha nem tetszik a tipikus menyasszonyi korona. Csak te számítasz, és az, hogy te és a barátnőid jól érezzétek magatokat az itt található dolgokkal. Ezért akár koronára, fátyolra, kalapra, parti szemüvegre, fejpántra vagy bármi másra van szükséged, mindenképpen látogass el hozzánk, mert nem fogsz csalódni. 

 

A korona tehát elengedhetetlen egy lánybúcsúhoz, amelyből egyértelműen kiderül, hogy leendő menyasszony vagy. Éppen ezért nem spóroltunk a választékkal, amit kaptál. Ha magát a koronát szeretnéd fátyol nélkül, akkor mindenképpen nézd meg a hercegnő koronát, akár ezüst színben, többszínű strasszkövekkel, akár a rózsaarany mini műanyag koronát két különböző méretben. Ez egy gumiszalagra van erősítve, így egész este a fejeden marad, hogy le tudd táncolni. Ha inkább papírkoronát szeretnél, két rózsaarany színű lehetőségünk is van számodra. Az elsőn nincs felirat, a másikra pedig az van írva, hogy Team Bride, ami a lánybúcsú résztvevőinek szól. Ha viszont a fátyolkoronákat kedveled, szintén nagy választékkal rendelkezünk. Az elsők között vannak a Bride to be feliratú koronák, amelyek kétféle változatban kaphatók. Az első fekete színű, rózsaszín felirattal és rózsaszín fátyollal kísérve. A másik lehetőség egy ezüst korona rózsaszín felirattal és fehér fátyollal. Ha nem közvetlenül koronát szeretnél, hanem inkább egy rendes fodros fátylat, akkor a fehér fátyol a fejpántra ideális számodra. Választhatsz olyan fehér fátylat is, amelyet rózsákkal egészítenek ki, vagy tetszhet egy extravagáns, nagy gyűrűvel díszített fejpánt, amely fátyollal kiegészítve mindenki számára egyértelmű lesz, hogy te vagy a leendő menyasszony és az eljegyzési gyűrű tulajdonosa is. 

 

A kiegészítők nagy csoportja, amelyekkel ragyoghatsz és feldobhatod a fejed, a koronákon kívül a kalapok. Ezek többféle színben és méretben kaphatók. Ha praktikus kalapot szeretnél, ami 24 órán át ellát az italokkal, akkor a rózsaszínű, italtartóval ellátott sisakot fogod szeretni, amihez szalma is jár, és egy rózsaszín hattyú díszíti, hogy minél érdekesebb legyen. A körülötted lévők szórakoztatására flitteres sapkában is kimehetsz, amelyet itt különböző színekben találsz.  Így te és minden koszorúslányod választhattok egy-egy kalapot a saját preferenciátok szerint, vagy megegyezhettek egy színben, hogy egy csoportot alkossatok. Az is egy lehetőség, hogy a menyasszony ezüstszínű kalapot kap, míg a koszorúslányok például pirosban passzolnak. A kalapok színei közül néhány a fekete, az arany, az ezüst, a rózsaszín, a piros és a zöld. Ezt a kiegészítőt ugyanilyen stílusú szíjjal vagy mellénnyel is feldobhatja. Ha különlegesebb kalapot szeretne különleges felirattal, akkor is remek lehetőségeink vannak. A menyasszony számára létezik egy fehér kalap rózsaszín ékezetekkel, amelyen az áll, hogy Bride to be, és amelyet fehér fátyol egészít ki. A koszorúslányok vagy a násznép ezután viselhet egy kontrasztos fekete kalapot rózsaszín részletekkel. Ezen az áll, hogy Party Girl, és ha nem szeretnének kitűnni a társaságból, akkor ezt is viselhetik, és senki sem fogja tudni, hogy ki a leendő menyasszony. 

 

Ha mini kalapot szeretnél a bulira, akkor sem fogsz csalódni. Többféle típus és rögzítési mód közül választhatsz. Az első típusok közül a feliratos kalapokat mutatjuk be nektek a kínálatból, hogy ti és a koszorúslányaitok azonosítani tudjátok magatokat a buli többi résztvevője között, és tudják, hogy ti vagytok azok, akik a leendő házasságotokat ünneplik. Válasszon egy rózsaszín kalapot fekete ékezetekkel, amelyen az áll: Hen Party. Hasonló formájú kiegészítőt találhatsz fehér színben is a menyasszony számára, rózsaszín részletekkel, amire az van írva, hogy Bride to be. Egy másik lehetőség a menyasszonyok számára a gyönyörű fejfedő kalapok, amelyek tartalmaznak egy elülső fátylat. A választható színek között szerepel a rózsaszín, az ezüst és a lila. Cilinder alakúak, és lenyűgöző benyomást keltenek a fejen. Ha retro stílusú leánybúcsút szeretne, akkor mindenképpen keressen tollas kalapokat, amelyeket rózsaszín, ezüst, fekete, piros és arany színben kínálunk. 

Mindegyikhez fekete tollak és masni is tartozik. Ha a lehető legtöbbet szeretné kihozni ebből a kalapból, mindenképpen tegye hozzá hullámos hajjal és vörös rúzzsal, hogy úgy nézzen ki, mint egy kabarécsillag.

Ha nem szeretnél klasszikus menyasszonyi koronát, a kalapok vagy fejpántok nagyszerű kiegészítők lehetnek. Határozottan vicces kiegészítőnek számítanak a szintén arcra tervezett szemüvegek, mind a menyasszonyok, mind a koszorúslányok vagy a násznép résztvevői számára. Üzletünkben ilyen vicces szemüvegek vannak semleges színben, a Bride to be felirattal és az egyik pohár körüli gyűrű motívummal. Még merészebb, de sokkal viccesebb választás a cicis szemüveg, amely a lánybúcsúhoz nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. Csak az számít, hogy az illető bátor legyen és jó humorérzékkel rendelkezzen. A fehér színű papírszemüvegek rózsaszín és arany Team Bride felirattal szintén menő választásnak számítanak. Egy másik lehetőség szintén arany színű papírpoharak I do crew felirattal, amelyeket mindazoknak szánnak, akik valamilyen módon részt vesznek a nagy napodban, vagy akik nélkül nem tudsz elképzelni egy rendes partit az esküvő előtt. A csomagban a tipikus nyolc darabot találjátok, így mindenki jól érezheti magát ezekben a stílusos szemüvegekben. Megaméretű poharak is kaphatók különböző témákban és színekben, hogy egy vidám esti mulatságon is részt vehessetek. Választhatsz lila, szívekkel díszített vagy aranyszínű, diszkó stílusú szemüvegek közül. Emellett a nagy narancssárga szemüvegek vagy a kék csillag alakú szemüvegek garantálják, hogy mindenki felfigyel rád. Éppen ezért remek választásnak bizonyulnak a partira. 

 

Egy másik nagyszerű kiegészítő a bulihoz a nyúlfülek, amelyek tökéletesen kiegészítik a ruhádat, és az estéd aranyos és vicces részévé válnak. Mindenféle lehetőség közül választhatsz, és biztosan nem kell korlátoznod magad a nyúlfülekre. Mindenféle típusból választhatsz. Lehetnek macskafüleid (csillámos, latex vagy plüss), zsiráf-, elefánt-, zebra- vagy rókafüleid. Minden fülhöz tartozik egy farok, így mindenhol tökéletesen stilizált leszel. Ha mégis egyenes nyúlfülekre vágysz, ala Playboy például, akkor nálunk ezeket is megtalálod. Az üzletben a füleket csipkés változatban is megtalálod rózsaszín, fehér és fekete színben. Nagyon hosszúak és feltűnőek a fejen. Ha inkább a szőrös megjelenést kedveled, akkor sem fogsz csalódni. Még fehér nyuszifüleink is vannak szemüveggel, amivel szívószálként ihatsz. Így egész éjjel el leszel látva itallal. Egy másik típus a szőrös nyuszifül, amelyet többféle kombinációban is kínálunk. Az első a fehér fül rózsaszín flitteres belsővel. A nyusziszett, amely fehér-fekete vagy fekete-rózsaszín kombinációban kapható, a fülek mellett egy farkat és egy ugyanolyan színű nyakba kötött masnit is tartalmaz. Emellett a magas, fehér fülek világos rózsaszín belsővel gyönyörű kiegészítő, amelyet mindenki irigyelni fog. Ha csak sima fülekre vágysz, fehér és fekete változatban is megtalálod őket. Szintén egy másik állatos fül, amivel nem fogsz eltévedni, az egyszarvú. Lehet egy gyönyörű fejpánt virágokkal és egyszarvú szarvval, vagy egyszerű fehér szőrös fülek rózsaszín szarvval és farokkal ugyanebben a stílusban.

Egy másik csodálatos kiegészítő a fejpánt, amelyet különböző feliratokkal és érdekes hóbortokkal lehet kapni. Például egy rózsaszín hattyúval és a Party Girl felirattal ellátott fejpánt remek választás, vagy egy különleges kiegészítő a leendő menyasszony számára, amire az van írva, hogy Bride to be. Emellett az összes koszorúslányodat szórakoztatni fogja, ha olyan fejpántot kapnak maguknak, amire az van írva, hogy Hen Party. A koszorúslányok választhatnak egy világos rózsaszínt is, amire az van írva, hogy Bridesmaid, és ugyanez a szín készül a menyasszony számára is, hogy mindenki összepasszoljon a lánybúcsúra. A Hen Party feliratot is megtalálod, amely a többi, a partin részt vevő személy számára készült. Egy sötétebb fejpánt fekete hattyúval és rózsaszín felirattal is választható, amelyet két szív alakú felirattal választhatsz. Kiegészítve a már jellemző feliratokkal, mint a Bride to be és a Hen Party. Ezen kívül különböző színű boákkal egészítheted ki az egész outfitet, hogy úgy érezd, te vagy az est sztárja.

A fejpánt nem csak betűkkel kell, hogy legyen, hanem például nagyon hatásos ördögszarvakkal is. Különösen akkor ideális, ha egy pokoli menetet tervezel az estére. Nem csak egyedül kell benne lenned, mint a menyasszony. A koszorúslányaid is biztosan csatlakozhatnak hozzád ezen az utazáson. Ha szereted a világító, piros alap szarvakat, akkor örömmel fogsz ránk találni. Ha valami extrát szeretnél menyasszonyként, akkor mindenképpen keress rózsaszín szarvakat fekete fátyollal, ami kihagyhatatlanná tesz téged, mint leendő menyasszonyt. A legmerészebb darab, amit a fejedre választhatsz, mindenképpen egy péniszes fejpánt. Ezek többféle variációban kaphatók. Az első egy fekete fejpánt fekete hattyúval, és fekete masnival is díszítik. Van egy rózsaszín fejpánt is rózsaszín hattyúval. Valószínűleg a legmókásabb a rózsaszín fejpánt rózsaszín rajzolt péniszekkel, amelyet fekete ékezetekkel díszítettek. Mindent kiegészíthetsz további pénisz kiegészítőkkel. Ezekkel biztosan nagyon vad legénybúcsú lesz. Egy pénisz sztetoszkóp, egy rózsaszín síp vagy egy pénisz témájú maszk az esetleges mókás játékokhoz és még sok minden más biztosan jól fog jönni egy ilyen fejpánttal. Emellett mindenképpen nézd meg a pénisz alakban kialakított vicces ivószálakat is. Többféle színben kaphatók, sőt, van olyan típusunk is, amelyik világít a sötétben. Emellett péniszpoharak vagy egy ilyen formájú pisztoly, amelybe alkoholt tölthetsz, is szerepelnek a néhány vicces és bolondos kiegészítő között, amelyeket a boltban találsz.

A fátyol- vagy kalapkorona jó helyettesítője lehet a hajdísz is, amelyet menyasszonyi és koszorúslányos változatban is kínálunk. Ezek egy fekete masni formájúak, középen egy rózsaszín szívre írt felirattal. Szép díszként egy rózsaszín virágot is tűzhetsz a hajadba, vagy fehér százszorszépekkel díszített fejpántot tehetsz a hajadba. Vannak rózsaszín hajvirágaink is, amelyek fekete gumiszalagra vannak erősítve. Választhatsz rózsákat is a hajpántra piros vagy lila színben.  Még egy rózsaszín fascinator is tetszhet a menyasszonyoknak, és tökéletes leánybúcsúkiegészítőt varázsolhat a hajadba. Mindent kiegészíthetsz hawaii virágokkal is a nyakadon vagy a karodon. A koszorúslányaid választhatnak vicces flamingó vagy ananász formájú poharakat is. A hawaii tütük, amelyeket különböző hosszúságban és méretben kínálunk, szintén bájos választás. Ha kalandvágyónak érzed magad, kókuszdió- vagy kagylófelsőt is adhatsz hozzá. Felfújható flamingót vagy fagylaltot is hozhatsz magaddal. 

 

Ha titokzatosnak szeretnél tűnni, vagy kevésbé szeretnél felismerhető lenni, akkor mindenképpen nézd meg a kendő által kínált lehetőségeket. Ez remekül fog mutatni koronákkal, kalapokkal és különböző hajkiegészítőkkel. Többféle típus közül választhat. A nagyon népszerűek közé tartoznak a különböző színű csipkekendők. Választhatsz piros csipkekendőt is, amelynek a tetején ördögszarvak vannak. Nagyméretű tollkendők közül is választhatsz, amelyekkel lenyűgözően fogsz kinézni. Vannak különböző virágokkal vagy például vörös rózsákkal díszített sálak is, így nagyon változatosak.

Legtöbbünk életében egyszer (remélhetőleg!) megtapasztalja a szabadságtól való elszakadást. Ezért fontos, hogy élvezd, hogy te és a barátaid életetek végéig emlékezhessetek rá. Az itt már említett alapvető dolgokon kívül, mint a koronák, kalapok vagy különböző fejpántok, természetesen fontosak az egyéb dekorációk is. Például a menyasszonyok és koszorúslányok számára tervezett szíjak teszik teljessé az egész öltözékedet. A különböző jelvények is nagyon hatásosak lehetnek. Ezeknek köszönhetően mindent összehangolhatsz, így nem csak a barátaidnak és ismerőseidnek köszönhetően tudsz felejthetetlen emlékeket szerezni, hanem annak köszönhetően is, hogy hogyan néztél ki, milyen kiegészítők voltak rajtad. Ráadásul minden szép emlékként maradhat meg a napról. Szóval ne habozzon egyáltalán, hogy beruházzon ezekre a kiegészítőkre, és nézze meg, mit tudunk ajánlani Önnek, még ha nem is menyasszonyi koronáról van szó. Várunk szeretettel és reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Kövess minket Instagramon @partyworld

Sütik

Webáruházunk sütiket használ. A sütiket azért használjuk, hogy hatékonyabbá tegyük a felhasználói élményt. A "Hozzájárulok" négyzetre kattintva hozzájárul a sütik tárolásához.
Ön megtagadhatja a hozzájárulást itt.